23948sdkhjf

Designers Remix og Maria Black skaber samarbejdskollektion

Maria Black Jewellery og Designers Remix lancerer en samarbejdskollektion med smykker.
Begge tager udgangspunkt i deres dansk design arv og har en minimalistisk, modernistisk tilgang til deres design. Kollektionen kombinerer Maria Blacks kærlighed til leg og Charlotte Eskildsens kærlighed til arkitektur og linjer.

Kollektionen hedder 'De Stijl Collection' og er specielt inspireret af Bauhaus-bevægelsen.

Det er især værker af arkitekter som Mies van der Rohe og Rietveld, som Maria og Charlotte har ladet sig inspirere af.

'De Stijl Collection' består af tre ringe i sølv. Dog har hver ring en belægning af henholdsvis rødguld, hvidguld og sort hæmatit.Kollektionen lanceres i forbindelse med Copenhagen Fashion Week i slutningen af januar 2014.

- Det var sådan en stor oplevelse at arbejde sammen med Maria . Vi havde så mange af de samme ideer, om hvad der ville virke sammen. Det var ikke kun en Designers Remix eller en Maria Black ting – det var et fælles møde mellem os. Maria er så talentfuld, og jeg er virkelig stolt af det samarbejde, vi gjorde sammen, siger Charlotte Eskildsen om samarbejdet med Maria Black.

- Det var rigtig sjovt at designe med Charlotte og med et andet udgangspunkt i tankerne. Målet var at skabe noget så underspillet, det praktisk skreg langt væk. Jeg har så meget respekt for Designers Remix som et brand og Charlotte som designer, så jeg er virkelig stolt over at kunne præsentere denne kollektion med Designers Remix , siger Maria Black om kollektionen.

Kollektionen kan købes online hos enten Maria Black eller Designers Remix, samt i deres fysiske butikker fra første februar 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087